banner_company_bh

Falsafah New Image

Falsafah New Image

Tanpa Kesihatan yang Baik, tiadalah Masa Depan

Di New Image, falsafah kita adalah tertumpu kepada pencegahan dan penjagaan kesihatan – untuk mencari punca penyakit, bukan sahaja gejala-gejala penyakit. Pertahanan pertama kita pada penyakit adalah bagi menggantikan badan dengan bahan-bahan itu mustahak untuk membenarkan ia untuk fungsi pada tahap-tahap optimum. Kami percaya pemakanan baik itu adalah penting untuk kehidupan sihat.

Anda adalah apa yang anda makan. Malangnya, tabiat makanan tidak sehat ini digabungkan dengan satu persekitaran yang tidak sehat telah membawa diseses ke tahap yang lebih rendah yang kita tidak pernah jumpe sebelum ini dalam masyarakat kita. Makanan tambahan adalah satu insurans dan sistem pertahanan kedua pada zaman moden yang banyak penyakit ini. Melalui latihan dan pembelajaran, kami berharap untuk membantu rakyat untuk menjadi lebih baik untuk membuat keputusan penting yang boleh meningkatkan kesihatan awam dan prestasi. Di New Image kami tertumpu pada kesejahteraan lebih baik untuk semua pengedar-pengedar kita, rakan-rakan dan pelanggan-pelanggan.

Dengan memasarkan produk-produk kita sempena produk dan seminar latihan perkembangan peribadi, kami di New Image bertujuan untuk mencapai berikutan:

* Establish satu bagi keperluan untuk kesedaran makanan tambahan.

  1. Penegasan makanan lengkap dan tabiat pemakanan sihat; sebaliknya, pertunjukan berhujah untuk mengelakkan makanan yang tidak mengandungi kalori mengandungi banyak gula dan / atau tepung putih.
  2. Penyampaian penegasan sederhana.
  3. Menggunakan satu taktik yang boleh dipercayai untuk menjual produk, melalui satu kaedah mesra sistem rujukan.
  4. Mengingatkan semua ahli-ahli untuk tidak membuat tuntutan perubatan produk tersebut.
  5. Merujuknya risalah jualan syarikat, label-label produk, dan maklumat produk rasmi sebagai maklumat sumber.
  6. Dinasihatkan supaya membaca daripada mendapat kelulusan sumber.
  7. Mencapai satu peningkatan kualiti hidup untuk ahli-ahli kita dan pelanggan-pelanggan mereka di seluruh dunia.

Bagi mencapai matlamat ini, kami mempunyai satu falsafah yang beroperasi mengajar cara urusan perniagaan kami.

MENGAPA KESIHATAN DAN GAYA HIDUP?

Kebanyakan daripada produk New Image menggalakkan pemakanan baik dan kehidupan sihat. Ia termasuk satu julat unik vitamin dan mineral tambahan dibuat untuk meningkatkan kesejahteraan fizikal dan mental. Banyak rangkaian berbeza syarikat-syarikat pemasaran yang hanya menjual produk yang boleh didapati di tempat lain, anda boleh memastikan produk New Image membuat satu perbezaan yang penting dan berguna untuk hidup seseorang.

Kita hidup dalam zaman perniagaan integriti. Zaman dimana manusia sedang mengubah nilai tradisi lama kepada nilai kebenaran dan integrity. Cara hidup lewat zaman 80an adalah cara taraf hidup mereka lebih semula jadi dan sihat. Sekarang adalah dimana aliran ini dapat dilihat daripada cara kita menjaga diri kita. Makanan segera secara perlahan telah menggantikan makanan yang sihat dan semula jadi. Cara hidup manusia telah berubah.

Lebih ramai rakyat telah menganggap senaman ringan adalah satu cara untuk mengekalkan kecergasan dan kesihatan. Perubatan tradisional telah menjadi persoalan. Bukan sahaja dikalangan orang awam malah juga dikalangan profession perubatan. Juga masih ramai rakyat sedang mengubah kepada alternatif lain untuk berubat seperti homeopati, akupunktur dan perubatan holistik.

Perubatan masyarakat sekarang baru saja mempertimbangkan semula peranan vitamin dan mineral yang memainkan peranan penting dalam promosi kesihatan itu. Ini tidak mendorong pengeluar kepada perubahan. Mereka mewakili satu anjakan dalam kesedaran awam daripada persoalan penjagaan kesihatan pada zaman kuno dengan zaman kelahiran revolusi perindustrian.

Perubahan sikap ini berlaku setiap hari didalam masyarakat maju di seluruh dunia. Ia seharusnya tidak mengejutkan bahawa kesihatan dan pemakanan adalah industri yang paling cepat berkembang di dunia selagi manusia sedar bahawa merealisasikan satu diet yang sihat adalah peranan yang sangat penting dalam perjalanan kehidupan yang seimbang dan memuaskan hati.

New Image menyokong perubahan pada sikap ini dan menyediakan julat unik vitamin, herba dan mineral tambahan yang wujud daripada kajian selama bertahun-tahun daripada beberapa orang yang berfikiran bijak tentang kesihatan antarabangsa dan industri pemakanan.

Falsafah New Image melalui pengeluaran yang mudah untuk mempertingkatkan produk kesihatan. Kami percaya bahawa kami memberi sumbangan yang penting kepada mereka yang kami berkhidmat, dengan membantu untuk menjana kualiti hidup yang lebih baik untuk semua orang.

company_sidebar

New Image telah menerima beberapa Anugerah Perniagaan untuk pencapaiannya dalam bidang keusahawanan sejak dekad yang lalu.