banner_product_bh

PowerPill FE3

PENGENALAN

PowerPill FE3

PowerPill adalah produk yang berasaskan-petroleum, berkualiti luarbiasa yang ditapis tulen, dengan struktur atom yang terdiri daripada rantai hidrokarbon yang panjang (H60+C30+). PowerPill dibuat melalui proses penyulingan luar biasa pada suhu dan vakum yang tinggi (berbanding dengan produk petrol oktana tinggi yang jauh kurang ditapis). PowerPill dibuat oleh New Image International di bawah Lubricants International U.S.. PowerPill dan Mikro PowerPill (untuk enjin yang lebih kecil) yang dibekalkan dalam segi tablet untuk mudah disimpan. Tabletnya larut sepenuh dalam bahanapi untuk menggalakkan pembakaran enjin yang bersih.

Faedah-faedah utama penggunaan PowerPill adalah:

  • Mengurangkan pelepasan asap ekzos.
  • Meningkatkan kuasa enjin.
  • Meningkatkan ekonomi bahanapi.
  • Membersihkan injektor, karburetor dan keseluruhan sistem bahanapi.
  • Menggalakkan pembakaran bahanapi yang lebih lengkap.
  • Berjalan lebih lancar untuk enjin yang jarang digunakan.
  • Melincir dan melicinkan injap, piston dan gelang.
  • Memang selamat – tidak boleh merosakkan sebarang jenis enjin.
  • Bertindak sebagai pengganti ‘lead’

Kedua-dua PowerPill dan Mikro PowerPill mempunyai kesan yang sama dalam enjin petrol dan diesel, 2 atau 4-lejang. Terdiri daripada komposisi hidrokarbon, PowerPill adalah perapi bahanapi bukan penambah.

FAQS

F.A.Q. Produk

Berapa banyak wang yang saya boleh jimatkan dengan PowerPill?
Semua orang berpendapat ekonomi bahan api adalah berbeza bergantung pada umur dan jenis kenderaan, dan malah tabiat pemanduan pemandu. Purata penjimatan bahan api adalah 17% tetapi jangan lupa tentang mengurangkan kos-kos pengekalan.

Berapa lama saya akan mendapat keputusannya?
Masa bergantung pada kenderaan itu. Beberapa pemandu akan melihat satu perbezaan dramatik selepas pertama kali mereka mengisi, dimana yang lain akan memerlukan beberapa pengisian yang lebih lagi. Kebanyakan daripada perbezaan itu bergantung pada jumlah karbon dan deposit lain yang telah makin membangun dalam sistem bahan pembakar. Jika kenderaan anda lebih lama anda perlu memberi pemerhatian pembaikan berterusan, bagaimanapun, anda harus membenarkan kira-kira 5% perbatuan jumlah kenderaan untuk produk melengkapkan suatu pekerjaan. Sebagai contoh, jika kenderaan anda mempunyai jarak 25,000 batu, membenarkan jarak PowerPill 1,000 batu untuk penggunaan optima. Kemudian terus mengguna PowerPill dengan setiap isian untuk jarak yang bagus dan ketahanan enjin.

Bolehkah PowerPill membatalkan waranti atau merosakkan enjin saya?
Tidak. PowerPill telah digunakan dalam pelbagai bentuk selama lebih 30 tahun dan di sana tidak pernah pernah ada tuntutan gantirugi difailkan. PowerPill adalah 100% petroleum bertapis dan boleh tidak boleh merosakkan sesebuah jentera atau mana-mana kenderaan lain. Ia telah digunakan dan diuji oleh pengeluar-pengeluar kereta utama, agensi Kerajaan daripada seluruh dunia dan beribu-ribu perdagangan lain dan pelanggan-pelanggan swasta, semua dengan hasil yang amat positif.

Bagaimana kesan PowerPill pada persekitaran?
PowerPill membantu persekitaran oleh secara drastik mengurangkan hidrokarbon, karbon monoksida dan oksida pengeluaran nitrogen daripada kenderaan anda. Bahan api lebih dibakar sepenuhnya dan keseluruhan sistem bahan bakar itu adalah bersih dan lincir, membuat ia lebih efisien.

Adakah anda mempunyai ujian makmal untuk menyokong kenyataan anda?
Ya. PowerPill telah tertakluk diawasi ujian oleh makmal-makmal Kerajaan, agensi pengujian seluruh dunia, makmal-makmal kejuruteraan dan universiti-universiti. Ujian-ujian itu bukan sahaja mengesahkan keputusan jarak, tetapi juga pengurangan dramatik dalam pengeluaran ekzos. Salinan semua keputusan makmal telah difailkan di Ibu Pejabat New Image International dan di pejabat pada kawasan itu.

Apa perbezaan antara PowerPill dan bahan-bahan tambahan cecair?
Cecair tipikal bahan tambahan adalah satu produk terhad yang direka bentuk hanya untuk sistem bahan pembakaran larut deposit. Ia biasanya mengandungi 96-98% pembawa (pelarut aromatik) dan tidak mengandungi pelincir. PowerPill membersihkan dan melincirkan dan membenarkan lebih bahan api untuk dibakar dan menamatkan pembentukan asid.

Kenderaan saya memerlukan satu penalaan, patutkah saya cuba PowerPill dahulu?
Sudah tentu. Dengan mencuci keluar bahan lama dalam sistem bahan bakar dan kawasan pembakaran, PowerPill juga akan menghapuskan deposit untuk satu penalaan. Jika masalah anda ialah penalaan mekanikal akan tetap diperlukan.

Saya selalu menggunakan bahan api yang elok dan selalu memandu di lebuh raya; adakah saya masih mempunyai deposit dalam sistem bahan bakar saya?
Ya. Kebanyakan daripada masalah deposit disebabkan oleh sulfur dalam bahan api yang membentuk asid sulfurik yang sedang menunggu untuk mencipta karbon, mengegamkan, lacquers, pengilat dan enapcemar dalam sistem bahan bakar anda dan kawasan pembakaran. PowerPill membersihkan deposit lama dan berhenti membentuk asid untuk mencegah deposit baru.

Kenderaan saya mempunyai kuasa yang lemah begitu juga apabila saya menggunakan bahan api premium.
Bolehkah PowerPill membantu?
Sudah tentu. Mengetuk dan kehilangan kuasa boleh disebabkan oleh bahan api sama ada sikit atau satu banyak deposit dalam sistem bahan bakar. PowerPill akan mencuci deposit itu dan membolehkan bahan api anda untuk membakar dengan lebih baik oleh itu mempunyai kesan menaikkan oktana / cetane tahap. PowerPill juga melincirkan injap-injap dan cincin yang membolehkan mampatan lebih besar dan lebih banyak kuasa. Faedah-faedah ini akan membantu anda jika kenderaan anda teragak-agak atau sukar untuk memulakannya. Jika penggunaan PowerPill tidak menyelesaikan masalah anda, ia mungkin kerana masalah mekanikal.

Adakah PowerPill akan merosakkan mangkin pengubah saya atau sistem suntikan bahan api?
Tidak. Hanya berlawanan. PowerPill akan membersihkan dan melincir kedua-dua dan menghapuskan kebanyakan potensi masalah.

Adakah PowerPill mengandungi Biocide (kimia)?
Sudah tentu tidak. Dengan pengawalan air PowerPill perlu menghapuskan syarat-syarat untuk pertumbuhan biologi dalam tangki-tangki bahan bakar, sistem-sistem dan tangki-tangki simpanan.

Jika PowerPill adalah begitu baik, kenapa saya tidak pernah tahu tentangnya?
PowerPill atau PSP telah diketahui di AMERIKA SYARIKAT yang telah digunakan dengan meluas di AMERIKA SYARIKAT selama lebih 30 tahun. Kebanyakan daripada tempoh itu ia adalah pembekal utama syarikat-syarikat AS dan utiliti-utiliti (seperti Navy, Pengawal Pantai, Stesen-stesen Tenaga, Railways dan sebagainya) dengan tidak perlu untuk mengeksport produk. Ianya pada enam tahun lalu bahawa produk boleh didapati untuk diekspot dan ia kini merentasi dunia daripada Kingdom Tonga ke Rusia.

Bagaimana PowerPill menghentikan terus tindakan asid sulfur?
Mudah sahaja. Ia mematahkan molekul sulfer itu dengan minyak (menyerupai cara ia mengelilingi diesel molekul itu, membuang persekitaran antara minyak diesel dan air bagi alga untuk tumbuh). Dengan menyimpan kebanyakkan molekul sulfur bergantung berhenti seperti tindak balas itu membentuk asid sulfurik. Mana-mana asid terbentuk dan bukan dicegah oleh tindakan ini kemudiannya dineutralkan oleh kemunculan PowerPill dalam minyak. Terdapat banyak contoh. Kami semua menyedari bagaimana penambahan bahan-bahan untuk asid (natrium Bicarbonate) meneutralkan ia. Sebab itulah kenapa satu atau dua dos PowePill yang diambil meneutralkan asid yang minyaknya sudah tua bertindak membersih.

Adakah ia menyerupai PetrolPill lama?
Tidak. PowerPill adalah satu produk yang lebih berkemajuan. Perbezaannya pil-pil ini adalah berlainan untuk petrol dan diesel. PowerPill sama-sama efektif dalam kedua-dua petrol dan diesel dan terdapat satu Mini PowerPill dibangunkan terutamanya untuk enjin kecil.

TESTIMONIALS

Testimoni Produk

Apa sesetengah pelanggan yang berpuas hati berkata tentang PowerPill FE-3

“Dalam pusat perkhidmatan automobil, kami memberi perhatian istimewa untuk pelanggan-pelanggan kita memprestasikan enjin kereta dan penggunaan minyak.” Kami terdedah pada satu jumlah besar bahan-bahan tambahan bahan api dan perapi, tetapi keperluan kita dalam kawasan ini telah menemui dan melampaui dengan PowerPill FE-3 unik. Setiap staf dilatih tentang bagaimana untuk menggunakan PowerPill FE-3 sebagai penggunaan peningkatan tidak berkaitan untuk waranti dan jangka hayat enjin dan persekitaran. Pelanggan-pelanggan saya menghargai fakta itu bahawa kereta-kereta mereka bekerja dengan lebih baik dan telah meningkat miles per gallon.

– D’ Ben Garage Sdn Bhd, Petaling Jaya, Malaysia
“Kami menggunakan PowerPill FE-3 pada 1990 petrol Nissan Navara Ute dengan 150,000km sejam. Perkara pertama yang kami sedari ialah tidak bergerigi pada bukit itu dan bukit-bukit curam ditangani dalam gear paling tinggi (kami menggunakan untuk memasuki ketiga) dengan penggunaan enjin pendingin. Selepas hanya tiga tankfuls kami pergi sehingga 32km tambahan setiap fillup.”

– Mike & Bev Morgan, Taranaki, New Zealand
“Kami mempunyai 10 tempat duduk petrol Toyota Hiace van teksi dan mendapati keputusannya amat cepat – menggunakan tidak kurang banyak bahan api dan yang lebih penting, lebih banyak kuasa dibawah satu muatan penuh. Seorang pemandu yang baru-baru ini bermula kami dengan kagum akan perbezaan antara van kami dan sebuah van yang sama dia memandu. Kami tahu kecekapan yang bertambah baik ini bermakna akan mengurangkan kos-kos pengekalan juga.”

– Joan Marks, North Harbour Taxis, Auckland, New Zealand
Stu Pykett, jurutera lumba motor yang bekerja sendiri di sebuah terowong badan kapal dalam formula tahap peringkat kebangsaan 3 buah bot kuasa perlumbaan litar . Dua bulan menjalankan ujian-ujian kelajuan dengan PowerPill FE-3 menggunakan bahan api perlumbaan, telah mengurangkan kilometer layang masa dalam 4 saat. Manfaat paling penting telah penebuk tambahan didapati di julat tengah revs pada sekitar 4,000 – 5,000 rpm. Bot kini mempunyai sudut pintu dan meloangkaui laju tahap tertinggi sekitar 10 – 15 saat sebelum pertandingan itu. Pendapat Stu ialah PowerPill FE-3 adalah perkara terbaik yang pernah untuk berlakunya untuk pemilik-pemilik bot, jet ski dan penunggang motosikal.

– Stu Pykett, Piranha Formula 3 Powerboat Racing Team, Napier, New Zealand
Pengendali pengangkutan dengan trak dijual daripada faedah PowerPill FE-3

Kami berkeputusan untuk menguji tiga trak Mack pada PowerPill FE-3 dalam satu tempoh masa berhati-hati. Kami pasang PowerPill FE-3 dengan dasar kita ‘memandu untuk bertahan’ yang mana melibatkan pembatasan kelajuan Macks untuk 95 km / hr serta tekanan berat pada pengetahuan pemandu. Ujian-ujian itu sentiasa dipantau supaya kami boleh memastikan kami mendapat keputusan itu. Selepas beberapa bulan permulaan kami bermula untuk memerhatikan kemajuan yang nyata dalam beberapa penggunaan minyak pada kesemua tiga kereta itu. Pada sehingga kini purata kami telah mencapai 11.2% menjimatkan bahan api setiap tangki. Dalam syarat-syarat perniagaan ini memberi kami kelebihan kos mengenai pesaing-pesaing yang membolehkan kami untuk memaksimakan potensi dalam industri kita secara bersaing. Produk ‘PowerPill FE-3’ adakah satu contoh hebat inovasi apabila mencari peluang-peluang perniagaan baru.

– David Lloyd, DF Lloyd & Son Ltd, Palmerston North, New Zealand
PowerPill FE-3 memberi penjimatan BESAR!

Simpanan yang Jenny dan saya temui dengan menggunakan PowerPill FE-3 dalam 1982 Holden Camira, 1984 Lux Toyota Hi Diesel dan satu 70HP Massey Ferguson 275, traktor pacuan 4 roda telah mengagumkan! Saya amat tertarik dengan PowerPill FE-3 apabila ia telah digunakan pada traktor dan didapati yang ia bermula dengan lebih mudah selepas diletakkan untuk satu tempoh yang lama, enjin berjalan lebih senyap dan telah mencapai 20% simpanan dalam diesel. Lux Toyota Hi kita yang 250,000km sejam itu dihidupkan lebih mudah, permintaan enjin lebih senyap dan mempunyai satu simpanan ekonomi bahan api 25%. Holden Camera yang dipandu jenny mempunyai purata 22.5% penjimatan panjang termasuk (mengenai 300kms) dan lawatan singkat. Semua enjin sekarang berjalan lebih sejuk dan lebih selesa. Simpanan kewangan yang kita capai semenjak menggunakan PowerPill FE-3 telah menggalakkan kami untuk terus menggunakan produk ini dan menggalakkan orang lain melakukan perkara yang sama. Ini merupakan satu produk begitu yang perlu digunakan sewajarnya bagi semua pemilik kenderaan.

– Bruce and Jenny Harrington, Gore, New Zealand
PowerPill FE-3, Pengasas baru Rakan kongsi saya dan Kawan

Selepas dos awal (pertama diisi), mula menunjukkan lebih baik. Suami saya Andy dan anak-anak lelaki saya Benedict dan Frederick sangat hairan akan perubahan mendadak tanpa beban pada kereta-kereta mereka. Ditambah dengan kehairanan mereka pada peningkatan yang terbukti dalam kuasa enjin 1000cc Suzuki Super Carry Van dan Daihatsu Charade. PowerPill FE-3 daripada New Image International telah menemui saya seorang pengguna, pengesah dan penderma.

– Beth Ruiz, Lucena City, Philippines
Central Cabs membawa cabaran kepada PowerPill FE-3!

Saya mula menggunakan PowerPill FE-3 pada dua minggu lalu. Selepas diisi sekali sahaja saya ternampak tekanan van diesel menaiki bukit itu semakin baikdengan lebih banyak kuasa. Kami kemudian cuba pada van petrol dengan banyak kesan yang serupa. Kini tambahan km kami dapat daripada teksi masing-masing adalah peningkatan besar untuk perniagaan kita, 100km diisi pada setiap van diesel.

– Bob Farguhar, Central Cabs, Inglewood, New Zealand

powerpill_petrol

powerpill_diesel

powerpill_truck