banner_opportunity

Cerita Kejayaan

Cerita Kejayaan

Dewan Kemasyhuran

Hall_of_Fame_Awardees_Nik_Haviz_and_Moharina_Mohamed

Nik Hafiz Nik Manshor dilahirkan di Kota Bharu, Kelantan, anak bongsu daripada lima anak kepada seorang kerani dan suri rumah. Nik Hafiz memperolehi ijazahnya daripada kolej Heidelberg di Ohio, United State. Beliau berkahwin dengan isterinya , Moharina Mohamed pada 1996 dan mempunyai 3 orang anak.

beliau telah menceburi bidang perniagaan pada 2007, dimana die telah diperkenalkan oleh naib presiden New Image, Mr Chua sendiri. Melalui perniagaan ini, beliau kini memperolehi pendapatan enam angka untuk setahun yang lepas dan berjaya melahirkan 6 orang jutawan melalui perniagaan ini.

Selain pendapatan bulanan, perniagaan ini juga memperkenalkan satu program kerabat diraja dimana program kerabat diraja yang pertama diadakan di Kota Bharu pada Mac 2008 beliau memperolehi RM 150,000, program kerabat diraja kedua diadakan di Sunway Convention Centre pada September 2008 beliau memperolehi RM 300,000.

Program kerabat diraja yang ketiga dan keempat beliau telah memperolehi RM400,000 he earn RM400,000 masing-masing telah mengatasi pendapatan bulanan. Beliau bercita-cita untuk menjadikan Malaysia khususnya Kuala Lumpur menjadi pusat utama di seluruh Asia.

Raja dan Permaisuri New Image Malaysia – 15.11.09

Queen_of_-63rd_Royalty_Ms-Goh_Anna

opportunity_sidebar