banner_company_bh

Biodata Syarikat

Biodata Syarikat

Diasaskan pada 1984, New Image International adalah salah satu daripada pengeluar produk kesihatan dan jualan langsung di Asia rantau Pasifik.

Berasal dari New Zealand, pelanggan telah bertambah dengan cepat sekali melalui agen-agen di Australia, Indonesia, Malaysia, New Zealand, the Philippines, Singapore and Taiwan.

Ia adalah pengalaman yang tidak ternilai, New Image melancarkan strategi untuk memperkembangkan pada tahun. Perjalanan ini akan membawa syarikat masuk ke seluruh rantau Asian pada tahun yang akan datang dan dengan pembangunan yang baru, kini ia menawarkan peluang kewangan yang terbaik di Asia.

Sekarang ini syarikat-syarikat yang sedang membesar bertahan selama beberapa tahun lebih daripada lima tahun dan hanya sedikit selepas 21 tahun. Kejayaan New Image bertahan adalah berasaskan daripada empat bahan-bahan utama: produk-produk yang sangat baik, system yang berkesan, pemikiran yang hebat dan satu semangat keusahawanan.

Misi Penyata
New Image akan memberi peluang yang sama untuk menyatukan orang di seluruh dunia, dan meningkatkan kualiti mereka terhadap kehidupan perusahaan pemasaran bebas dengan kualiti produk yang tinggi dalam penyesuaian produk kita dengan kesihatan, jaminan kewangan dan perkembangan peribadi.

Produk Terbaik
New Image adalah yang pertama dan satu-satunya pembekal terbesar colostrum di dunia, was the first and is one of the world’s largest retailers of colostrum, produk kesihatan yang paling bagus di dunia. Colostrum akan menjadi produk yang paling mahal pada lima tahun yang akan datang demi memastikan perkembangan tahunan yang dramatik.

Lanjutan julat membuktikan jualan daripada produk Ultra Diet adalah yang terlaris untuk PowerPill FE-3 menamatkan jualan langsung yang tidak sesuai. New Image telah Berjaya kerana pelanggan terus membeli produk produk tersebut ; julat produk colostrum terbaru membuatkannya tiada tandingan lagi.

Sistem dan Orang
Kumpulan kepada ketua-ketua industri telah menerokai sistem networking yang terbagus di Asia. Tidak sama dengan syarikat-syarikat terkemuka yang lain, kami menggunakan cara terbaru daripada latihan asas kecekapan kepada system pengurusan internet.

Dengan berkomunikasi melalui email, penerangan dan bengkel kejurulatihan, New Image telah membuat program sokongan lengkap untuk orang baru. Ia termasuk majalah berwarna suku tahun, This includes the full colour quarterly magazine, Success Express. The Leadership Rewards programme has the greatest potential of any in Asia due to its innovative share option scheme.

“Kami percaya bahawa ada semangat keusahawanan dalam diri semua orang”, kata pengasas Graeme Clegg, “Apa yang anda perlu lakukan adalah melepaskannya. Program kami telah membantu beberapa orang merasai kejayaan. Merasai keyakinan yang baru. Merasai keseronokan membantu orang menemui kesihatan yang positif. Kami akan mengejutkan anda dengan kejayaan kami.”

Prinsip Bimbingan
Kualiti tidak akan dapat dipertikaikan. Keutamaan syarikat kami ialah untuk mengekalkan sifat asli kualiti produk menerusi kesemua produk kami.

Berterusan memperkembangkan perniagaan kami dari semua aspek adalah matlamat kami.

Latihan bertaraf tinggi berterusan akan diberi kepada pekerja dan pengedar.

Kepuasan pelanggan adalah lebih penting
– Mereka adalah kunci kehidupan kepada syarikat ini.

Semua kakitangan dan wakil-wakil amat penting kepada ahli-ahli kita. Penyertaan dan saling menghormati adalah dihargai.

Amalan perniagaan yang beretika dan susila akan menjadi tumpuan setiap masa.
Tradisi dan budaya akan dihormati dalam mana-mana negara yang beroperasi.

The value of our company lies in its people.
We are an equal opportunity company.

Matlamat
Menjadi syarikat pemasaran perusahaan bebas yang paling berjaya di dalam dunia.

Memastikan keuntungan maksimum untuk bilangan maksimum semua rakyat.

Menyediakan persekitaran bagus untuk produk dan proses-proses pembuatannya.

company_sidebar

New Image telah menerima beberapa Anugerah Perniagaan untuk pencapaiannya dalam bidang keusahawanan sejak dekad yang lalu.